Design responsive

Design responsive

Designul este foarte important într-un magazin online, de aceea, designul temelor BlueCart este unul aerisit, curat și care crează o experiență plăcută utilizatorilor magazinului, se adaptează pe toate device-urile mobile.

Design Responsive optimizat pentru Google

Cu BlueCart ai dispoziție teme de design potrivite pentru orice tip de produs. Dacă vinzi telefoane mobile, alimente, papetărie sau produse fashion, lifestyle, home deco , găsești în platforma noastră design care să te te ajute în realizarea magazinului tău.

De ce este atât de important ca designul să fie responsive? Google penalizează magazinele care nu sunt optimizate pentru device-urile mobile deci vei pierde procente mari referitoare la SEO.
De asemenea, navigarea și traficul de pe dispozitivele mobile a depășit 60% , este foarte important să le oferi clienților tăi o experiență de navigare intuitivă.
Design responsiv
Banere Promotionale Bluecart

Slideshow bannere promoții

Slidershow-ul cu bannere promoționale pus la dispoziție de platforma BlueCart oferă magazinului tău dinamism, interactivitate.

Bannerele ajută foarte mult atât la creșterea ratei de conversie a magazinului tău, cât și la aspectul magazinului online.

Se pot adauga o mulțime de bannere, cu link către produsele dorite.
CALL BACK
+
Sună-mă!