Modul Bookurier

Show all

Modul Bookurier

de la 150.00 

Modulul integrează serviciul de curierat Bookurier în platfoma BlueCart și îți oferă funcția de generare automată AWB, printare AWB și trimiterea datelor către contul de pe siteul Bookurier.ro

* Instalarea și setările sunt incluse în preț.

Bookurier acoperă 100% din teritoriul național. Livrarea se efectuează în următoarea zi lucrătoare din momentul ridicării, direct la ușa destinatarului.

Optând pentru livrarea coletelor în București prin intermediul companiei noastre, veți beneficia de servicii de top, flexibile, cu probabil cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Coletele ridicate de la expeditor sunt livrate la ușa destinatarului, oriunde în lume. Datorită parteneriatelor strategice pe care le-am consolidat în timp, putem în prezent, să efectuăm livrări cu ramburs, în țări precum Ungaria sau Bulgaria.

Toate serviciile logistice sub același acoperiș. Scăpați de grijă chiriei sau a angajaților. Recepționăm marfă, o depozităm, preluăm comenzile, ambalăm produsele, efectuăm livrările și vîram rambursurile în contul dumneavoastră. În cazul livrărilor nereușite, procesăm retururile și reintroducem produsele în stoc.

Alegând serviciul de livrare București Today,clienții dumneavoastră se vor bucură de produsele comandate, chiar în ziua preluării.

CALL BACK
+
Sună-mă!